#VALUE! #VALUE! Sari la conținut

Dispozitiv InsuJet fără ac: beneficii, caracteristici, țări aprobate, prețuri (2023)

Content Team

|

|

11 min

Dispozitiv InsuJet fără ac: beneficii, caracteristici, țări aprobate, prețuri (2023)

Mulți oameni cu diabet învață să facă față injecțiilor zilnice cu insulină pentru a obține cel mai bun control al zahărului din sânge .

Cu toate acestea, acest lucru nu trebuie să fie cazul, deoarece companii precum NuGen Medical Devices au dezvoltat sisteme convenabile de administrare a medicamentelor fără ace .

În acest articol, vă vom prezenta modul în care dispozitivul fără ace InsuJet oferă un sistem accesibil fără ace pe care se pot baza persoanele cu diabet zaharat.

Să vă prezentăm tot ce trebuie să știți înainte de a adopta un dispozitiv de injectare fără ac, inclusiv beneficiile, caracteristicile, disponibilitatea și prețul!

Ce este un dispozitiv InsuJet fără ac?

InsuJet Need Free Kit
InsuJet Need Free Kit

InsuJet este un dispozitiv portabil de eliberare a insulinei care este proiectat având în vedere injecțiile cu jet subcutanat.

Dispozitivul de insulină fără ace este ușor de utilizat datorită ingineriei sale de top și calității premium. Puteți ajusta doza folosind un cadran precis cu un afișaj pentru injectarea unităților de insulină.

Dispozitivul oferă un inel de confort care vă permite să controlați presiunea duzei. Acest lucru este util, mai ales atunci când injectați terapie cu insulină în zonele sensibile ale pielii.

InsuJet are, de asemenea, un mecanism de blocare care asigură fixarea duzei înainte de a vă administra doza de insulină.

Adaptorul pentru flacon de insulină de unică folosință poate fi reîncărcat cu un flacon nou odată ce cel vechi este gol. De asemenea, puteți înlocui duza injectorului după numărul recomandat de administrări de insulină .

În acest fel, vă puteți asigura că duza nu devine tocită și nu provoacă injecții dureroase, evitând în același timp riscurile de infecție cu utilizarea repetată.

Beneficiile dispozitivului InsuJet fără ac

InsuJet nevoie de injector gratuit
InsuJet nevoie de injector gratuit

De când au fost introduse pentru prima dată stilourile injectoare cu insulină, studiile au analizat absorbția insulinei, capacitatea de scădere a glicemiei și tolerabilitatea utilizării stilourilor injectoare cu insulină în comparație cu seringile convenționale de insulină.

Injecția cu jet fără ace oferă rezultate echivalente, făcându-le o alternativă viabilă la injecțiile cu ac.

Să explorăm câteva dintre beneficiile adoptării unui sistem fără ace pentru terapia cu insulină :

Absorbție mai rapidă a insulinei

Studiile clinice de la Centrul Medical al Universității Radboud din Țările de Jos au arătat o absorbție cu 40% mai rapidă a insulinei atunci când se folosește un dispozitiv InsuJet. Acest lucru ar putea ajuta la abordarea unora dintre limitările injecțiilor subcutanate.

Injecțiile cu insulină sunt menite să reproducă rolul pancreasului prin injecții subcutanate. Dar, în realitate, chiar și formulările de insulină cu acțiune rapidă au nevoie de ceva timp pentru a fi absorbite și a ajunge în sânge.

O astfel de întârziere se traduce prin perioade scurte de creștere a glicemiei după o masă, cunoscută sub numele de hiperglicemie postprandială.

Chiar și după administrarea injecției, nivelurile de insulină din sânge durează ceva timp pentru a se normaliza, ceea ce duce la o scădere întârziată a zahărului din sânge la niveluri normale.

InsuJet reproduce fiziologia umană normală, permițând preparatelor de insulină să obțină un început mai rapid de acțiune. Acest lucru elimină fluctuațiile nedorite ale nivelului de glucoză din sânge și ajută la obținerea unui control glicemic mai strict.

NuGen oferă produse fiabile cu o largă adoptare, ceea ce a încurajat comunitatea științifică să studieze dispozitivul InsuJet și să publice mai multe lucrări în reviste de mare renume, cum ar fi Diabetes Care .

Aceste studii arată că absorbția mai rapidă a insulinei se corelează direct cucontrolul precoce al glucozei postprandial.

Risc mai mic de răni prin înțepături cu ace

Leziunile prin înțepături cu ace pot fi o problemă serioasă pentru furnizorii de servicii medicale și îngrijitorii. Eliminarea necorespunzătoare a acelor are, de asemenea, consecințe grave asupra sănătății și poate duce la contaminare încrucișată.

Un sistem fără ace abordează astfel de preocupări o dată pentru totdeauna, luând acul ascuțit.

InsuJet vine cu un mecanism de siguranță cu dublă acțiune. Acest lucru vă asigură că nu implementați accidental injecția cu jet fără ac. Dispozitivul trebuie să fie apăsat pe locul injectării pentru ca mecanismul de eliberare să intre în acțiune și să livreze în siguranță doza corectă de insulină.

Consumabilele InsuJet uzate pot fi aruncate împreună cu deșeurile menajere obișnuite. Deoarece nu există ace contaminate de care să vă faceți griji, dispozitivul dvs. InsuJet nu produce deșeuri medicale care necesită măsuri de precauție specifice privind eliminarea corectă.

Variabilitatea redusă a absorbției insulinei

Persoanele cu greutate corporală mai mare prezintă o absorbție variabilă a insulinei. Intră în joc mulți factori, inclusiv grosimea stratului de grăsime în care este injectat medicamentul și formula specifică de insulină utilizată.

Pacienții cu un IMC mai mare nu vor trebui să-și facă griji cu privire la astfel de probleme atunci când folosesc un injector InsuJet. Tratamentul ajunge în fluxul sanguin la rate mai așteptate și scadenivelul de glucoză din sânge până la un control glicemic adecvat activ.

Eco-Friendly

Optarea pentru seringi de unică folosință pentru terapia zilnică cu insulină nu este cea mai ecologică soluție, deoarece ați produce o mulțime de deșeuri în acest proces.

Pe de altă parte, InsuJet vă poate menține acoperit până la 3 ani, rotunjind până la un total de aproximativ 5000 de injecții.

InsuJet oferă o soluție durabilă care nu are același impact asupra mediului ca seringile convenționale de insulină.

Convenabil pentru pacienții cu fobie de ac

Potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor ( CDC ), aproximativ unul din patru adulți are o fobie a acului. Astfel de cifre aruncă o lumină asupra unei probleme comune de neaderare la tratamentul medical și, prin urmare, controlul slab al glicemiei .

O injecție cu jet fără ac nu provoacă aceeași anxietate și durere pentru persoanele cu fobie de ac. Feedbackul clienților arată că 91% dintre pacienții care aleg InsuJet au un grad diferit de fobie a acelor.

Fără inovația NuGen Medical Devices și a altor companii în spațiul de injectare fără ace , mulți pacienți ar putea avea probleme de conformitate cu terapia zilnică cu insulină, ceea ce poate fi în detrimentul bunăstării lor.

Șanse mai mici pentru injecții intramusculare

Pentru cea mai eficientă absorbție a insulinei, medicamentul trebuie eliberat în stratul subcutanat de grăsime chiar sub piele. Dispozitivul InsuJet permite insulinei să se disperseze pe o suprafață mai mare, ceea ce explică ratele sale de absorbție mai rapide.

Când este eliberată în interiorul unui mușchi, absorbția insulinei este greu de prezis, ceea ce duce la un control slab al glicemiei.

Injecțiile tradiționale cu seringă de insulină, utilizarea unei dimensiuni incorecte a acului, țintirea unei zone fără suficientă grăsime subcutanată sau adoptarea unei tehnici de injectare necorespunzătoare pot explica toate injecțiile intramusculare neintenționate.

O astfel de problemă aparține trecutului atunci când se utilizează InsuJet , deoarece punctul de injectare al dispozitivului este mic și pătrunde doar prin planurile superficiale ale țesutului subcutanat.

Caracteristicile dispozitivului InsuJet fără ac

InsuJet Need Free System
InsuJet Need Free System
În ciuda dimensiunilor sale compacte, dispozitivul InsuJet vine cu funcții utile. Compania din spatele InsuJet, NuGen Medical Devices, a construit injectorul fără ace de la zero pentru a fi ușor de utilizat de către persoane de diferite vârste. Să explorăm câteva dintre funcțiile pe care le oferă InsuJet:

Interval flexibil de doză variabilă

InsuJet permite persoanelor cu diabet zaharat să își ajusteze cu precizie doza de insulină folosind un cadran sensibil.

Intervalul de doză începe de la 4 unități la 50 de unități cu un sistem de creștere cu o unitate. Acest lucru ține cont de diferitele planuri de tratament și asigură că dispozitivul dvs. InsuJet nu devine învechit odată cu modificările aduse rețetei.

Nu este nevoie de baterie

Dispozitivul suprem de auto-injectare trebuie să fie portabil, intuitiv și fără frecare. NuGen Medical Devices atinge toate cele trei aspecte cu dispozitivul său de injectare fără ac.

InsuJet folosește un sistem de arc mecanic care este gata să se elibereze printr-un clic de buton. Sistemul nu are nevoie de baterii pentru a funcționa, ceea ce vă asigură că terapia cu insulină nu este niciodată întârziată, deoarece trebuie să vă agitați prin sertare căutând baterii de rezervă.

Duză înlocuibilă

Pentru a vă asigura că contaminarea nu este niciodată o problemă, InsuJet vine cu o duză înlocuibilă.

O duză este partea de sus care susține insulina. Vine cu o deschidere mică prin care sistemul de injecție cu jet eliberează medicamentul.

NuGen Medical Devices vă recomandă să înlocuiți duza după 56 de injecții sau la fiecare două săptămâni.

Nu sunt necesare unelte speciale pentru a înlocui duza, permițându-vă să puneți noua duză de insulină la loc fără prea multe bătăi de cap.

Diferite adaptoare pentru flacoanele de insulină

Indiferent dacă utilizați flacoanele de insulină de 3 ml sau 10 ml, InsuJet este soluția fără ace pentru dvs.

Dispozitivul vine cu adaptoare diferite care se potrivesc cu diferite dimensiuni de fiole.

Adaptorul ține recipientul de insulină în siguranță și îl conectează la duză pentru îngrijirea eficientă a diabetului .

Țări aprobate și disponibilitate

Cu trei birouri globale, NuGen Medical Devices supraveghează disponibilitatea produselor sale pe diferite piețe din întreaga lume. Dispozitivele InsuJet sunt disponibile în peste 40 de țări, inclusiv Regatul Unit, Australia și Canada, pentru a numi doar câteva.

InsuJet este, de asemenea, disponibil pe multe piețe din Europa și Orientul Mijlociu, ceea ce îl face o alegere ușoară pentru persoanele care călătoresc mereu și doresc să se asigure că beneficiază de asistență fără compromisuri după achiziție pentru injectorul lor de insulină.

De asemenea, merită remarcat faptul că InsuJet are peste 25 de parteneri diferiți în diferite țări pentru a vă asigura că beneficiați de îngrijirea medicală pe care o meritați.

Rețeaua largă de disponibilitate face ca InsuJet să fie mai sus pe lista tuturor celor care caută un injector de insulină fără ace .

Prețuri

În ceea ce privește prețul, compania din spatele InsuJet oferă diferite pachete, astfel încât plătiți doar pentru ceea ce aveți nevoie. Dispozitivul InsuJet Total Therapy vine cu adaptoare de 3 ml sau 10 ml, în funcție de dimensiunea flacelor de insulină.

Vă puteți înregistra pentru un abonament de 3 luni pentru a primi dispozitivele InsuJet livrate la ușa dvs., astfel încât să nu vă faceți griji vreodată că epuizați. De asemenea, merită remarcat faptul că InsuJet oferă o funcție de încărcare automată pentru a vă reordona consumabilele pentru terapie cu insulină în fiecare lună.

Dacă vă aflați în Europa, abonamentul InsuJet vă va costa 33 EUR pe lună, oferindu-vă cele mai multe economii la terapia cu insulină.

Dacă nu sunteți fan al modelului de abonament, puteți plăti 299,99 EUR în avans pentru Pachetul de pornire InsuJet . Vine cu tot ce ai nevoie pentru a beneficia de cea mai bună îngrijire a diabetului.

Pachetul de pornire vine cu adaptoarele de insulină de 3 ml și 10 ml, astfel încât să puteți comuta între ele atunci când este necesar. De asemenea, oferă duze suplimentare chiar în cutie pentru a vă asigura că sunteți acoperit atunci când vine momentul să înlocuiți duza InsuJet.

Adaptoarele și duzele de insulină sunt, de asemenea, vândute separat, astfel încât puteți comanda oricând mai multe în continuare atunci când este necesar.

Vizitați vitrina online a InsuJet pentru a verifica prețurile locale și pentru a comanda injectorul fără ace astăzi!

Compania-mamă a InsuJet caută mereu oportunități de a se extinde pe mai multe piețe pentru a oferi asistență medicală mai bună pentru diabetici de pretutindeni.

Așteptați-vă să vedeți mai mulți couturieri pe lista de disponibilitate a InsuJet , deoarece cererile de aprobare a produselor sunt procesate de diferite entități din domeniul sănătății.

Posibile efecte secundare InsuJet

InsuJet are nevoie de un dispozitiv de injecție gratuit
InsuJet are nevoie de un dispozitiv de injecție gratuit

Deși soluția injectabilă de insulină fără ac este superioară administrării convenționale cu seringă, astfel de dispozitive noi au potențiale efecte secundare de care trebuie să ții cont.

Cele mai multe sunt rare și nu sunt grave și pot reprezenta doar un inconvenient minor.

Iată câteva dintre efectele secundare ale InsuJet cu modalități eficiente de a minimiza riscul lor de apariție:

Bump alb ridicat

După injectarea cu insulină, este posibil să observați o umflătură albă superficială. Acest lucru indică faptul că soluția nu a fost injectată suficient de adânc în piele. Acest lucru poate duce la o absorbție limitată și un timp mai lung pentru funcționarea chiar și a insulinei cu acțiune rapidă.

Dacă vă confruntați cu o astfel de problemă, ar trebui să știți că este timpul să vă modificați tehnica de injectare.

De exemplu, dacă luați o doză mare de insulină dintr-o dată, merită să împărțiți doza în două injecții. Deoarece InsuJet nu este dureros, majoritatea pacienților nu se deranjează să-și împartă bolusurile mari de insulină în două injecții consecutive.

De asemenea, ar putea fi necesar să vă asigurați că țineți duza InsuJet perpendicular pe piele și obțineți un contact adecvat cu suprafața.

Astfel, vă puteți asigura că insulina pătrunde prin derm și se dispersează prin stratul subcutanat al pielii.

Vânătăi

Unii oameni tind să fie ușoare în vânătăi când vine vorba de a face injecții folosind seringi convenționale. Dacă sunteți unul dintre acești oameni, există șansa să observați vânătăi similare cu InsuJet .

Este întotdeauna recomandat să consultați furnizorul dumneavoastră de asistență medicală, deoarece schimbarea locației injectării poate minimiza o astfel de problemă.

Inelul de confort de pe InsuJet poate fi o opțiune viabilă pentru tine, deoarece reduce presiunea duzei, ceea ce duce la mai puține vânătăi și la o șansă mai mică de rănire a pielii.

Sângerare

După injectarea cu InsuJet , vă puteți aștepta la o sângerare înțepată, care este complet normală atunci când acul ascuțit trece prin derm. Tot ce trebuie să faceți este să pregătiți un schimb de bumbac steril pentru a șterge sângerarea dacă apare vreodată.

Uneori poți lovi la întâmplare un capilar sanguin și poți să sângerezi mai mult decât o înțepătură mică. Nu este mare lucru, deoarece aplicarea presiunii la locul injectării este suficientă pentru a controla sângerarea.

Dacă aveți sângerări severe care nu pot fi controlate în mod corespunzător prin astfel de măsuri simple, trebuie să solicitați ajutor medical.

Alte utilizări pentru InsuJet

Un bărbat care folosește un dispozitiv InsuJet Need Free
Un bărbat care folosește un dispozitiv InsuJet Need Free

Pe lângă utilizarea sa pentru terapia cu insulină , sistemul de injectare fără ace oferit de InsuJet are o gamă largă de aplicații, inclusiv:

  • Vaccinuri: copiii și adulții cu fobie a acelor pot fi la curent cu programul de vaccinare datorită InsuJet .

  • Îngrijire veterinară: Tratamentul rapid al animalelor de companie este posibil prin intermediul sistemului InsuJet , deoarece nu provoacă durere sau traume precum acele obișnuite.

  • Anestezie dentară: Cea mai proastă parte a mersului la dentist este durerea asociată cu o injecție de anestezic. Dispozitivele InsuJet pot oferi o alternativă fără durere, cu aceeași eficacitate.

Învelire

Dispozitivul de injectare fără ace InsuJet reprezintă o alternativă excelentă la acele de insulină . Permite o absorbție constantă a insulinei , o eficacitate îmbunătățită a tratamentului și un risc redus de injecții intramusculare accidentale.

Dispozitivele InsuJet echilibrează, de asemenea, performanța și durabilitatea. Spre deosebire de seringile convenționale de insulină, obțineți un produs de încredere , care poate fi folosit până la trei ani și nu generează deșeuri medicale.

Persoanele cu diabet zaharat care suferă de fobie acelor pot beneficia și de InsuJet și pot obține o mai bună aderență la tratament.

În cele din urmă, InsuJet are o disponibilitate largă în peste 40 de piețe, iar altele urmează să vină, ceea ce arată angajamentul companiei de a schimba viețile persoanelor care trăiesc cu diabet zaharat de pe tot globul.

Ați comandat încă dispozitivul dvs. InsuJet ? Conectați-vă la secțiunea de comentarii și spuneți-ne cum dispozitivul de injectare fără ac v -a schimbat planul de tratament!

Coșul dvs

Coșul tău este momentan gol